Vår gynmottagning i Stockholm

Välkommen till vår fysiska mottagning belägen på Torsplan 18. Här kan vi hjälpa dig som är i behov av gynekologisk vård.

Helena Torsplan 1_1

Fysisk vård på EsterCare

Du behöver ingen remiss för att komma till oss och vi tar emot patienter från alla regioner. Hos oss betalar du en avgift på 275 kr för ett besök, frikort gäller. Mer info om priser hittar du här.

Hos oss kan du söka vård för olika gynekologiska sjukdomar och besvär. Läs mer här.

Karta Torsplan

Boka tid & hitta hit

Boka tid gör du genom att ringa till oss på 08-60 90 270 vardagar mellan kl 08.30-16.00. Du kan även kontakta support@estercare.com för bokningsfrågor, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. För andra frågor om vår mottagning kan du maila torsplan@estercare.com.

Vår mottagning ligger på Torsplan 18 i Stockholm. Du tar dig hit med tunnelbana till Sankt Eriksplan och sedan buss 3, 6 eller 77. Du kan också ta pendeltåg till Odenplan, uppgång mot Vanadisvägen och sedan är det ett par minuters promenad till Torsplan.

Mottagningen ligger i bottenplan på ett av Norra Tornen.

Vi som arbetar här

Vi som arbetar på Torsplan har alla lång erfarenhet inom gynekologi. Vi strävar efter att ge varje kvinna individuellt anpassad vård, utifrån just hennes förutsättningar.

Hand som håller en iPhone med EsterCare-appen. Region Stockholms logotyp.

Om EsterCare

EsterCare grundades 2021 ur en frustration över kvinnors livskvalitet. Vi brinner för att tillgängliggöra kvinnovården för alla som behöver vård, råd och behandling.

Allt startade med Gynpodden. Vår podcast där EsterCares grundare Helena & Lydia varje vecka bjuder in olika experter och pratar om kvinnohälsa ur ett vetenskapligt perspektiv. Efter att vi startat podden tog det dock inte lång tid innan vi upptäckte att många kvinnor har svårt att nå en gynekolog för ett vårdbesök inom en rimlig tid. Något som leder till att kvinnor går med problem under långa perioder, vilket sänker deras livskvalité. Detta kände vi med en gång att vi ville driva en förändring kring. Då föddes idén till EsterCare.

Av- eller omboka din tid via 1177 e-tjänster

Du kan av- eller omboka tider, be om kopia på din journal samt få receptförnyelse hos oss via 1177. Logga in med ditt BankID och sök efter EsterCare under Mottagningar så kan du hantera ditt ärende under "Våra e-tjänster". Detta gäller enbart våra fysiska besök på Torsplan.

Vanliga frågor

Hur bokar jag tid?

Boka tid gör du enklast genom att ringa till oss på 08-60 90 270. Vi har telefontid vardagar kl. 08.30-16.30.

Hur avbokar jag min tid?

Avbokning av tid kan göras dygnet runt via 1177, tänk på att det måste ske senast 24 timmar före besöket, annars debiteras du en avgift på 400 kr.

Hur lång tid tar det att få svar på provtagning?

Hur långt tid det tar att få svar på provtagning och cellprov varierar lite, men vanligtvis tar det upp till 8 veckor.