Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med utvalda aktörer som bidrar till att utveckla vårt vårderbjudande eller på annat sätt bidrar till en positiv samhällsförändring kring kvinnovård.

Apoteket test

Apoteket

Apoteket erbjuder ett stort utbud av egenvårdsprodukter och rådgivning inom kvinnohälsa. Oavsett om du söker lösningar för underlivsbesvär eller behöver hantera klimakteriesymtom, kan du hitta stöd och produkter. Dessutom kan du enkelt hantera och hämta ut dina recept via hemsidan.

Till Apotekets
Vården.se test

Vården.se

Vården.se är Sveriges söktjänst för vård och gör det enkelt att söka, hitta, jämföra och boka vård. Genom vårt samarbete får ännu fler patienter tillgång till digitala kvinnovård, vart de än befinner sig i landet.

Till Vården.se
euro accident test

Euro Accident

Som första försäkringsbolag i Sverige kan Euro Accident erbjuda digital kvinnovård via deras Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess silver och PrivatAccess guld. Detta genom vårt samarbete med fokus på kvinnovård.

Till Euro Accident
Unilabs test

Unilabs

Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag med flera provtagningsenheter runt om i Sverige. Vid remiss kan våra patienter enkelt ta prover hos Unilabs utan tidsbokning.

Till Unilabs
Karolinska Test

Karolinska Universitetslaboratoriet

Vi samarbetar med Karolinska Universitetslaboratoriet som har många närlaboratorium i och utanför Stockholmsområdet för provtagning.

Till Karolinska
Synlabs test

Synlab

Synlab erbjuder den svenska sjukvården högkvalitativ laboratoriemedicinsk service. Med närlaboratorier i många storstadsregioner kan våra patienter ta prover med remiss, utan tidsbokning.

Till Synlab
Benify Test

Benify

Benify tillgängliggör förmåner till anställda genom partnerskap med tusentals arbetsgivare genom sin plattform. Vi är stolta över att erbjuda flera av våra hälsotester samt vårt klimakterieprogram genom Benify.

Till Benify
EsterCare

Bli en av oss, se våra lediga jobb!