Om jobbet

Välkommen till den digitala vårdplatsen som ser hela kvinnan. Vi vill lyfta hälsovården för kvinnor som länge varit styvmoderlig behandlad.

EsterCare strävar efter att bli det självklara valet vid en första vårdkontakt för kvinnor med gynekologiska besvär och/eller kvinnorelaterade sjukdomar. Vi vill göra kvinnovården tillgänglig för alla. Att jobba på EsterCare innebär att du bidrar till att alla kvinnor har rätt till jämnlik vård oavsett vart i landet de bor.

Hos oss jobbar du digitalt från en plats du väljer själv, på arbetstider du väljer själv. Du möter kvinnor i olika delar av livet och från olika delar av landet. Med en effektiv triagering ser vi till att rätt patienter kommer in i vårdmötet. 

Du behöver

Svensk läkarlegitimation med specialisering inom gynekologi

Ha erfarenhet av att jobba inom gynekologisk öppenvård

Vara kvalitetsmedveten, lyhörd och pedagogisk i patientkontakt

Prata svenska och engelska flytande

Ha god samarbets- och kommunikationsförmåga

Vara flexibel, engagerad och lösningsorienterad som kollega

Om oss

Vi är ett vårdbolag som vill effektivisera kvinnovården och ge fler kvinnor möjlighet till en kontakt med gynekolog, barnmorska eller kunnig allmänläkare med intresse inom gynekologi. Varje medarbetare är lika viktig i EsterCares framgång och vi drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi har utvecklat en digital vårdapp där vi började med digitala vårdmöten i maj 2022. Där träffar vi patienter från hela landet. Nu finns vi även fysiskt med vår första öppnade mottagning på Torsplan i Stockholm där vi erbjuder vårdmöten finansierade av regionen.

Detta erbjuder vi dig

Arbeta digitalt hemifrån på tider som passar dig

Föreläsningar vid EsterCare Academy av intressanta föreläsare

Bidra till att förbättra svensk kvinnovård och kvinnohälsa genom att utmana ett trögrörligt system

Vara en del av ett engagerat, entreprenöriellt och kompetent multidisciplinärt team

Vara en del av en växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och stark strävan till förändring, tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap

Praktiska delar

Starttid: Enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid

Arbetstider: Flexibelt, du väljer själv dina arbetstider.

Plats: Distans

Låter det spännande? Kontakta oss

Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail lovisa@estercare.com

Lovisa

Kontakta:

Lovisa Graflund

Legitimerad sjuksköterska

Låter det spännande? Kontakta oss via: